On nääs ohjelma koneelle asentamatta, että niitä kuvatuksia kamerasta tänne saisin laitettua....Mutta ehkäpä lähipäivinä alkaa tapahtua !!

Ja toinen *huoh*, lasten käsiin ei kannata antaa kyllä mitään käsitöihin liittyvää...Tai antaa ja antaa....Täytyy siis olla silmä kovana koko ajan, etteivät SAA mitään käsiinsä...Tosin mun yksi tuoreimmista ostoksista oli jo "kunnossa", ennenkun olin saanut sitä edes kaupasta ulos. Trikookudevyyhti nimittäin meni ihan solmuun ja sykkyrään, lasten kannellessa sitä puodissa vuoroamme odotellessa. Nyt sitten yritän siitä Nasu-kassia ( http://madebymyself.blogspot.com/2006/04/nasukassi-piglet-bag.html ) västä epätoivoisesti, kunhan vaan saisin jollain lailla järkevästi sen nyt kerittyä tuosta sykkyrästä....Argh ja ARGH !!

Laukkuvaihtoon (http://velhottaret.net/~iona/blog/?page_id=68) pitäis kanssa alkaa laukkua väsätä. Mulla OLI jo ihan selkeä idea siihen, vielä silloinkin kun paljastui, kelle laukkuni teen....mutta nyt....Kolmas *huoh*.....ideoita olis sen miljuuna, minkähän niistä sitten loppujen lopuksi valitsisi ja se värikin vielä ?!? No, onhan mulla vielä kumminkin jonkun verran aikaa miettiä ja toteuttaa juttua....Hiljaa hyvää tulee...edelleen.... (",)